Tennisschool SMash-it

Op 1 april 2016 zijn er behoorlijk wat veranderingen binnen de tennisschool. Ik (Michel) heb besloten om alleen verder te gaan met de tennisschool. Hier waren meerdere redenen voor, maar het belangrijkste is dat we de komende seizoenen weer helemaal zien zitten en er met volle overtuiging weer tegenaan gaan.

Naast dat Sven niet meer actief zal zijn binnen de tennisschool, zal Jurjen Mooibroek ook geen deel meer uitmaken van de trainersstaf. Hij is verhuisd naar Australië voor onbepaalde tijd. Daarnaast gaat Ramon Luwema meer werken bij de beste viszaak van Vlissingen.

Dit betekende dat er iemand bij moest komen om de aanvraag van lessen te kunnen invullen. Hier hebben we dus een topper voor gevonden in de naam van: Marjolein Meulenberg. Zij is vanaf 1 april 2016 als trainer actief op onze vereniging. Marjolein gaat naast de bal- en slagvaardigheid ook de competitie- en selectietrainingen verzorgen. En hopelijk ook nog wat meer uurtjes clubtraining. Wij zien de toekomst rooskleurig tegemoet voor zowel de vereniging als de tennisschool.

Smash-it heeft als doel een meerwaarde te zijn voor alle partijen (leraar, leerling en vereniging). Een gezonde balansverhouding tussen prestatief en recreatief/club tennis staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel Wat wij verder belangrijk vinden is dat het niet als zwart/wit gezien moet worden. Alles doen we samen; Michel verzorgt ook selectietrainingen en Marjolein ook clubtrainingen, maar het beleid hierin wordt bepaald door de verantwoordelijke hoofdtrainer. Wij zijn van mening dat recreatief tennis en prestatief tennis even belangrijk zijn voor een tennisorganisatie en voor haar verenigingen. Een gezonde balansverhouding zal leiden tot het meeste plezier in deze geweldige sport.

Als tennisschool geven wij les op LTC de Schelde. In de winterperiode worden de trainingen ook in het Racketcentrum Vlissingen gegeven.

Waarin zijn wij onderscheidend als tennisschool?

• Alle trainers (3x) zijn gediplomeerd!
  • Alle trainers zijn naast het lesgeven ook zelf actief op toernooien en competities
  • Drie lesperiodes (in plaats van twee): voorjaar (apr-jun), najaar (aug-nov), winter (dec-mrt)
  • In de winterperiode betaalt de lesser alleen de gegeven les (hiermee zijn wij de enige in Zeeland met deze klantvriendelijke regeling).
  • Laagste lestarieven van Zeeland!