Inleveren frietvet

Wij zijn als vereniging inzamelpunt voor oud frietvet. Voor elke volle container met frietvet ontvangt de vereniging een vergoeding!.

Uit onderzoek  is gebleken dat bij veel mensen het oude vet in de vuilniszak of in het riool terechtkomt. Dit is slecht voor het milieu. Wat veel mensen misschien nog niet weten is dat gebruikt frietvet kan worden hergebruikt als biobrandstof.

Door gebruikt frietvet in een afgesloten fles in de container aan de achterzijde van de kantine bij de tafeltennistafel te doen, draagt u bij aan een groene samenleving en wat ook niet onbelangrijk is u steunt de club er ook nog mee want voor iedere volle container ontvangen wij een vergoeding

Hoe werkt het:

Dus neem vanaf nu al het oude frietvet mee en doe het in de daarvoor bestemde container. Maak het bekend bij familie, collega’s en vrienden zodat zij ook hun oude frietvet bij ons brengen!