Acties en pakketten 2018

Lid worden van LTC de Schelde kan nu heel voordelig! Tegen een gereduceerd tarief profiteer je van alle voordelen van onze vereniging.

Ook voor jeugdleden hebben wij een aantrekkelijk aanbod. De jongste jeugd kan gebruik maken van onze nieuwe pakketten Zilver en Goud. Voor meer informatie over deze pakketten en de voorwaarden, kijk snel bij Tennislessen!

Ook kan er vanaf donderdag 5 april weer gebruik gemaakt worden van onze Bal- en Slagvaardigheidslessen. Alle kinderen tussen 4 en 10 jaar, die willen weten of tennis iets voor hen is, mogen 5 keer gratis deelnemen. Willen ze daarna verder? Dan betalen ze slechts 25,00 euro voor nog eens 5 lessen én zijn ze meteen lid van de club voor de rest van het jaar!

Bijlagen:
Bewaar het bestand A5_flyer_ltcdeschelde.pdfA5_flyer_ltcdeschelde.pdf[ ]1658 kB