Ladies Night

Woensdag 5 juli is het weer zover Ladiesnight!

Aan alle Ladies van LTC de Schelde,

Ook dit jaar organiseren wij weer een gezellige tennisavond voor alle dames van De Schelde. We hebben besloten er dit jaar een Italiaans tintje aan te geven. Deze Italiaanse ladiesnight zal plaatsvinden op woensdag 5 juli a.s. We starten om 17.00 maar mocht je bv door werk pas later kunnen beginnen is dat geen probleem. Geef dit dan wel duidelijk aan bij je aanmelding. Je kunt je aanmelden, vóór zaterdag 24 juni, bij Chantal de Kam via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld ook even je speelsterkte bij de inschrijving. Je kan met iemand van onze eigen vereniging inschrijven, maar als je iemand van een andere vereniging wilt meenemen vinden wij dit ook gezellig!  De kosten bedragen   € 5,-  per persoon.

Wij zorgen voor eten en iets lekkers en hopen dat jullie in grote getallen inschrijven!