Opgeven voorjaarscompetitie

Vanaf nu is het weer mogelijk je op te geven voor de diverse voorjaarscompetities. Opgeven kan tot 30 november 2016.

Voor het komende voorjaar kunnen we een nieuwe competitiesoort aanbieden: De 8 & 9 competitie. Beginnende leden kunnen op die manier ervaren hoe leuk het is om competitie te spelen. Ze spelen op eigen niveau. (Dit is een wens van veel beginnende leden.)

Verder is er een wijziging voor wat betreft de groene jeugdcompetitie, qua speeldag. Voorheen werden deze wedstrijden op de woensdag gespeeld. Nu verhuizen deze wedstrijden naar de zondag, de rode en oranje World Tour waren al op de zondag ingedeeld.

Opgeven voor de diverse competities doe je via het bijgevoegde inschrijfformulier.

Opgeven kan tot 30 november 2016, formulieren die later binnenkomen lopen dus de kans niet te worden ingedeeld.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Inschrijfformulier competitie voorjaar 2017.docxInschrijfformulier voorjaarscompetitie 2017[Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2017]16 kB