Nieuws

Najaarscompetitie 2016

De herfstcompetitie komt er al weer aan. We hebben inmiddels de speelschema’s en indelingen van de KNLTB ontvangen.

Bijgevoegd vinden jullie de teamindelingen.

Helaas hebben we een afzegging wat betreft het eerste damesteam van de zaterdag, zie onderaan de mail de motivatie van de KNLTB.**
Omdat het nog kort dag is voor de competitie start is er vrijdag 9 september van 20.00uur tot 20.45uur een competitiebijeenkomst in het clubhuis. Daar krijg je de papieren, ballen en moet je een teambijdrage betalen.
De bijdrage is als volgt:

•speel je 4 wedstrijden dan betaal je €60,- per team
•speel je 6 wedstrijden dan betaal je €65,- per team

De captain is dus verplicht naar de bijeenkomst te komen, of een afgevaardigde te vragen. Uiteraard mag het hele team komen. We zien jullie graag vrijdag 9 september en als er vragen zijn horen wij deze graag.

**
U hebt namens uw vereniging met een of meerdere ploegen ingeschreven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2016.
Nadat alle inschrijvingen bij ons zijn binnen gekomen hebben wij per competitiesoort eerst gekeken of er met de ingeschreven ploegen een aanvaardbare indeling kan worden gemaakt. Onder aanvaardbaar verstaan we dan vooral een competitie waarbij ploegen geen uitzonderlijk grote reisafstand behoeven af te leggen. Maar daarnaast willen we ook voorkomen dat er té grote sterkteverschillen tussen ploegen zijn. 
Helaas is gebleken dat voor een aantal ploegen indeling op basis van die criteria geen optie is, omdat er te weinig vergelijkbare ploegen op een aanvaardbare reisafstand zijn ingeschreven. Die ploegen hebben wij daarom uit de competitie moeten terugtrekken. Dit geldt ook voor uw ploeg, namelijk L.T.C. De Schelde 1 D17+ (2DE-3DD) 2e klasse op zaterdag. 
Het is altijd vervelend dit te moeten doen. Wij begrijpen dat ploegen graag willen tennissen. Na zorgvuldige afweging hebben we toch moeten besluiten in deze situaties de ploegen te moeten terugtrekken. Wij hopen dat u hiervoor begrip toont.

Bijlagen:
Bewaar het bestand teamopgaves najaar 2016.xlsteamopgaves najaar 2016.xls[teamindeling najaar 2016]33 kB