Ladiesnight 14 september 2016

Op woensdag 14 september aanstaande is het weer Ladiesnight! We starten om 17.00 uur. Uiteraard hopen we dat jullie net als vorig jaar weer massaal inschrijven, zodat we er een gezellige avond van kunnen maken.

We starten om 17.00 uur. Als je bijvoorbeeld door werk pas later kunt beginnen, dan is dat geen probleem. Geef dit dan wel duidelijk aan bij je aanmelding. Je kunt je aanmelden bij Chantal de Kam via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch via 06-46 29 52 72.

Vermeld bij je inschrijving ook je speelsterkte! Je kan met iemand van onze eigen vereniging inschrijven, maar als je iemand van een andere vereniging wilt meenemen vinden wij dit ook gezellig!

De kosten bedragen € 5,- per persoon. Wij zorgen voor eten, iets lekkers en een gezellige avond!