Nieuws

Inschrijven najaarscompetitie 2017

Schrijf je nu in voor de najaarscompetie. Vul het inschrijfformulier in en mail het door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Doe dit vóór 20 mei a.s..

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang en de inschrijving voor de najaarscompetitie 2017 is alweer opengesteld. Er worden door de KNLTB heel veel verschillende onderdelen aangeboden. De vraag is natuurlijk hoeveel onderdelen er daadwerkelijk gespeeld gaan worden, dit is afhankelijk van de hoeveelheid aan inschrijvingen voor het betreffende onderdeel en de beschikbaarheid van banen op de vereniging. Zorg dat je z.s.m inschrijft voor jouw competitieonderdeel want de inschrijving moet voor zaterdag 20 mei binnen zijn bij de TC. In de bijlage zijn alle mogelijkheden per dag ingedeeld, je moet dus goed kijken bij welke competitiesoort je wilt inschrijven.   

Stuur het ingevulde formulier met jouw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen geeft zich individueel op, opgave per team kan niet. De TC stelt de teams samen en bekijkt welke onderdelen gespeeld kunnen gaan worden bij LTC de Schelde.