Inschrijven kantinediensten

Het nieuwe tennisseizoen staat al bijna voor de deur! Heb jij net als wij ook zoveel zin in een lekker door de bardienst getapt biertje in het zonnetje? Vanaf nu tot en met 25 maart is het weer mogelijk om je in te schrijven voor je kantinediensten!

Hieronder de uitleg over hoe je kunt inschrijven op het afhangbord:

Snel je bardienst opgeven?

1. Ga op je PC óf Mac naar de beveiligde site bardienstplanner.afhangbord.nl
  2. Log in met je e-mail of Bondsnummer en je wachtwoord. Ben je je wachtwoord vergeten?  Klik dan op 'wachtwoord vergeten'  Ontvang je géén e-mail neem dan contact op met de ledenadministratie . Er staat dan een verkeerd e-mailadres van je in de ledenlijst. Je kunt eventueel ook je e-mailadres aanpassen in MijnKNLTB. Na aanpassing kun je binnen 1 uur opnieuw je Afhangbord wachtwoord opvragen.
  3. Klik op een dag in het schema, daarna op Inschrijven (a) Als je op Inschrijven klikt, wordt dit binnen 2 seconden verwerkt Mogelijk heeft je club een tekst toegevoegd over de aangeklikte dag (b) Uitschrijven kan alleen als je club dit toestaat (c) Oranje: volledig ingeschreven. Groen: beschikbaar.
  4. Als je voldoende bardiensten ingeschreven hebt, zie je dit in de rechter kolom (d) staan.
  5. Log uit. Klik op het icoontje rechtsboven in beeld.

Commissieleden die naast hun vrijwillige werkzaamheden óók nog een dienst willen draaien (wat uiteraard super fijn is!) kunnen een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er wordt dan telefonisch of per mail contact met je gezocht.

Let ook op het volgende:

Per 1 januari 2014 is er een grote wijziging in de Drank- en Horecawet doorgevoerd. Omdat wij als vereniging drank verkopen moeten wij voldoen aan deze wet.  Als bestuur willen wij daarom zo goed als mogelijk voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Dit om boetes te voorkomen.

Volg online de cursus, deze neemt 10 minuten van je tijd in beslag.
Lees meer hierover op het kopje Kantinedienst/Drank- & Horecawet - Barvrijwilliger

Met sportieve groet,

De kantinecommissie.