Nieuws

Eindejaarstoernooi 18 november

Op zondag 18 november  is er weer het Eindejaars toernooi wat we houden op Toss-basis, d.w.z. dat we beginnen om 13.00 uur en je kan komen tennissen wanner het jou uitkomt.

Je kan dus beginnen om 13.00 of 14.00 of 15.00 uur en we eindigen om ca. 17.30.

Lees meer...

Voorjaarscompetitie 2019

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2019 is weer geopend. Via het inschrijfformulier kun je je vóór 24 november 2018 opgeven.

Lees meer...

Houd het netjes

Verzoek om na bezoek aan kantine (competitie etc.) en wanneer je diegene die bardienst heeft aflost, de kantine netjes achter te laten. (Tafels en bar afpoetsen, probeer ervoor te zorgen dat je je schoenen zoveel mogelijk afborstelt, verlichting uit, muziek uit, hek dicht etc. Sowieso alles wat je zelf gebruikt hebt opruimen en niet achterlaten voor een ander.)

Unaniem ja voor Padelbanen

De leden zijn op de extra ALV akkoord gegaan met het in gang zetten van de aanleg van Padelbanen.

Harry Mooibroek Award

Op de vrijwilligersavond is de Harry Mooibroek Award, voor de vrijwilliger van het jaar 2017 voor Piet en Maarten!
Al vele jaren zijn zij vrijwel iedere dag op de club aanwezig om de banen te onderhouden. Afgelopen week hebben zij extra hard gewerkt om de banen weer gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Piet en Maarten van harte gefeliciteerd met jullie benoeming!

Acties en pakketten 2018

Lid worden van LTC de Schelde kan nu heel voordelig! Tegen een gereduceerd tarief profiteer je van alle voordelen van onze vereniging.

Lees meer...

Pinnen, ja graag!

Vanaf heden kun je bij de club ook betalen met je betaalpas.  De betaalautomaat is ook geschikt voor contactloos betalen tot een bedrag van € 25,00. Hierboven is je pincode nodig.

Lees meer...

Volg ons op Facebook

Sinds enige tijd zijn wij ook op Facebook te vinden. Kijk op www.facebook.com/www.ltcdeschelde.nl voor de mooiste foto's, de leukste weetjes en diverse acties.

Lees meer...

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Per 1 januari 2014 is er een grote wijziging in de Drank- en Horecawet doorgevoerd. Omdat wij als vereniging drank verkopen moeten wij voldoen aan deze wet.  Als bestuur willen wij daarom zo goed als mogelijk voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Dit om boetes te voorkomen.

Volg online de cursus, deze neemt 10 minuten van je tijd in beslag.
Lees meer hierover op het kopje Kantinedienst/Drank- & Horecawet - Barvrijwilliger

Inleveren frietvet

Wij zijn als vereniging inzamelpunt voor oud frietvet. Voor elke volle container met frietvet ontvangt de vereniging een vergoeding!.

Lees meer...