Nieuws

Ingelaste ALV - 4 april

Op 4 april 19.30 uur, vindt er een ingelaste Algemene Leden Vergadering plaats, ter goedkeuring of afkeuring van het plan om twee padelbanen  te creëren op baan 7 van LTC de Schelde.

Lees meer...

Competitiebijeenkomst 22 maart

Voor de spelers die deelnemen aan de voorjaarscompetitie zal er op 22 maart 2018 te 20.00 uur een competitiebijeenkomst worden gehouden in de kantine. 

Lees meer...

Openingstoernooi 25 maart

Met de voorjaarscompetitie in zicht en om aan de buitenbanen te wennen, houden wij zondag  25 maart een openingstoernooi.

Lees meer...

Inschrijven kantinediensten

Het mag weer!
Hoe te doen? Kijk bij Ledeninformatie/kantinedienst/inschrijven kantinedienst.
of klik hier.

Succes!

Banen niet bespeelbaar

Helaas zijn de lijnen (door de nachtvorst) weer naar boven gekomen en daarom de banen vanaf nu (maandag 19 maart) voorlopig weer dicht. 

Acties en pakketten 2018

Lid worden van LTC de Schelde kan nu heel voordelig! Tegen een gereduceerd tarief profiteer je van alle voordelen van onze vereniging.

Lees meer...

Pinnen, ja graag!

Vanaf heden kun je bij de club ook betalen met je betaalpas.  De betaalautomaat is ook geschikt voor contactloos betalen tot een bedrag van € 25,00. Hierboven is je pincode nodig.

Lees meer...

Volg ons op Facebook

Sinds enige tijd zijn wij ook op Facebook te vinden. Kijk op www.facebook.com/www.ltcdeschelde.nl voor de mooiste foto's, de leukste weetjes en diverse acties.

Lees meer...

Teamindeling voorjaarscompetitie bekend

De indeling voor de competitie voorjaar 2018 is weer bekend.
Klik hier voor de indeling of kijk onder competitie.

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Per 1 januari 2014 is er een grote wijziging in de Drank- en Horecawet doorgevoerd. Omdat wij als vereniging drank verkopen moeten wij voldoen aan deze wet.  Als bestuur willen wij daarom zo goed als mogelijk voldoen aan deze nieuwe wetgeving. Dit om boetes te voorkomen.

Volg online de cursus, deze neemt 10 minuten van je tijd in beslag.
Lees meer hierover op het kopje Kantinedienst/Drank- & Horecawet - Barvrijwilliger

Inleveren frietvet

Wij zijn als vereniging inzamelpunt voor oud frietvet. Voor elke volle container met frietvet ontvangt de vereniging een vergoeding!.

Lees meer...