Routebeschrijving

Vanuit richting Goes

Via de A58 komt u Vlissingen binnen (bij de stoplichten). U gaat rechtdoor en passeert een spoorwegovergang en een brug. Bij de rotonde gaat u weer rechtdoor (2e afslag). Ook bij de stoplichten gaat u rechtdoor. U rijdt door tot aan de rotonde. Op de rotonde gaat u linksaf (2e afslag). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Daarna is het de eerste zijweg rechts (tegenover de Vondellaan).

Vanuit richting Koudekerke

Bij binnenkomst van Vlissingen rijdt u door tot de stoplichten. Hier gaat u rechtsaf. U rijdt door tot aan de rotonde. Op de rotonde gaat u linksaf (2e afslag). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Daarna is het de eerste zijweg rechts (tegenover de Vondellaan).

Vanuit richting Zeeuws Vlaanderen

U rijdt vanuit de tunnel richting Middelburg. Voor Middelburg gaat u rechtsaf naar Vlissingen. U komt nu op de A58. Via de A58 komt u Vlissingen binnen (bij de stoplichten). U gaat rechtdoor en passeert een spoorwegovergang en een brug. Bij de rotonde gaat u weer rechtdoor (2e afslag). Ook bij de stoplichten gaat u rechtdoor. U rijdt door tot aan de volgende rotonde. Op deze rotonde gaat u linksaf (2e afslag). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Daarna is het de eerste zijweg rechts (tegenover de Vondellaan).
U passeert een spoorwegovergang en een brug.